Odense Escape Game

Gælder Covid-19 restriktionerne også familier?

Svaret er desværre 'Ja'. Vi har spurgt erhvervsstyrelsen direkte om denne problematik, og reglen om antal kvadratmeter per person gælder uanset om personerne er i familie eller på anden måde tæt sammen i det daglige. Det kan i specifikke tilfælde forekomme ulogisk, men sådan er reglerne, som vi følger uden undtagelser.

Jeg har problemer med at booke

Ved booking problemer er man altid velkommen til at kontakte os gennem mail.

Nogle kunder oplever at betalingsvinduet ikke kommer frem (især iPhone og iPad brugere). Dette kan skyldes browserens sikkerhedsindstillinger. Man kan eventuelt prøve at slå blokeringen af pop-up vinduer fra (Iphone: Indstillinger->Safari->Bloker pop-up vinduer: fra). Prøv også at scrolle både op og ned og se om betalingsvinduet allerede er åbnet. Ellers prøv fra en PC.

Hvis en booking er gået fejl pga. manglende betaling, vil den stå som spærret i op til 10 minutter - derefter frigives den igen. Bemærk at en booking først er registreret når betalingen er gennemført (undtaget gavekort, hvor betalingen sker gennem en 'Coupon Code'). Man vil altid få to mails i forbindelse med en booking: Umiddelbart efter bookingen en automatisk mail med de oplysninger, man har afgivet. Senest først kommende hverdag efter en mail med endelig ordrebekræftelse - først hér hæves beløbet på dit kort.

Hvor mange kan man spille?

Man kan være mellem 2 og 4 spillere i Virus rummet OBS: Max 2 pga. Covid-19.. Spion rummet er lidt større så der kan man være op til 6 personer OBS: Max 4 pga. Covid-19..

Er priserne per person eller per rum?

Vores priser er per rum uanset om man er to eller flere personer i rummet.

Hvem kan deltage?

Alle over 12 år kan deltage sammen med mindst en voksen. Spillene er for vanskelige for børn alene. Unge fra 16 år kan deltage uden voksne. Der sidder en gamemaster og følger jer i spillet, så hvis man har brug for hjælp kan man få det undervejs.

Kan kørestolsbrugere deltage?

Ja, kørestolsbrugere kan deltage i spillet, men de fysiske rammer er begrænsede, så der kan kun være én kørestolsbruger på et hold. Spion rummet er størst og derfor mest velegnet. Elevatoren er lille (85cm gange 103 cm) og døren til toilettet så smal, at der ikke kan komme en kørestol igennem. Kontakt os gerne for at høre mere.

Hvor lang tid tager det?

I skal afsætte 90 minutter. Det starter med en introduktion på 15 minutter, dernæst max. 60 min til spillet og til sidst en afrunding på ca 15 minutter.

Hvad hvis jeg har klaustrofobi?

Du kan altid komme ud af rummet og gamemasteren følger dig på en videoskærm og har derved også mulighed for at følge med i hvad der sker i rummet.

Er der overvågning i rummet?

Ja. I rummet er der et videokamera som gamemasteren bruger for at kunne følge med i hvordan det går i rummet og evt. kunne guide jer, hvis I har behov for det. Der bliver ikke optaget eller gemt.

Hvad hvis vi ikke kan nå det på 60 minutter?

Så har I ikke gennemført spillet og døren bliver åbnet.

Må man drikke alkohol under spillet?

Det må man ikke og synligt berusede personer risikerer at blive afvist. Der er brug for fuld koncentrationsevne for at kunne løse opgaverne i spillet. Aktiviteten er velegnet til start på en polterabend.

Hvor ligger Escape Game Odense?

Det ligger på Gråbrødre Plads 4, 4.sal tv. Der er en lille elevator til 3 personer OBS: Max 1 pga. Covid-19.eller man kan tage trappen op.

Hvor kan man parkere?

Det ligger et parkeringshus tæt på: Store Gråbrødrestræde 17. Bemærk at man skal betale for at parkere dér.

Hvordan kommer man ind hvis hoveddøren er låst?

Hverdage kl 19.15 låses hoveddøren, og der er normalt låst i weekenden. Gamemasteren vil komme og åbne på det tidspunkt, I har booket. Hvis I kommer lidt tidligere bedes I ringe tlf. 3011 5394 og gamemasteren vil lukke dig ind.

Skal man booke i forvejen?

Ja, det er nødvendigt at have en bekræftet booking for at kunne spille.

Kan man deltage når man er gravid?

Der er ikke forbundet nogen risiko ved at spille. Der er ikke nogen pludselige overraskelser eller uhyggelige elementer. Spillet er bygget op så det gerne skulle være en god oplevelse for alle.